Kerstmarkt 2021

Het was even spannend. Gaat het nu wel door of niet. De kerstmarkt rond de grote kerk in het centrum van Vlaardingen. 

Maar vanmorgen te horen gekregen dat het WEL doorgaat. Alleen wel met de nodige aanpassingen. Dat mag de pret niet drukken.

Vrijdag 10 december 2021

 

En dan was het zover. En was het niet echt geweldig weer. Vanaf dat het begon was er regen, regen en regen. Dus veel mensen zagen we niet. Zie voor je dat iemand zijn verjaardag viert. Kamer versiert, stoelen in een kring, hapjes en drankjes klaar in de keuken en dan komt er niemand. Is niet leuk. Zo was het ook met de kerstmarkt. En dan duurt een middag erg lang. En we kregen het alleen maar kouder.

Zaterdag 11 december 2021

 

Vandaag de tweede dag. Een dag die begon met droog weer en zowaar ook blauwe lucht. Helaas ook vanmorgen regen gehad maar dat bleef gelukkig bij een paar buitjes. Wat heel leuk was is dat er veel mensen de weg naar de markt hadden gevonden. Het was gezellig druk. Genoeg ruimte om de 1.5 mtr. te kunnen handhaven. En bekijks hadden we. Sokken en wanten verkocht. Ook bestelling dus heel leuk.

 

Ook was er veel politie op de been. En als ik zeg veel dan bedoel ik ook veel. Ook ME was van de partij. We hebben zelfs het journaal op de radio gehaald. Niet dat je daar nou zo trots op hoeft te zijn. Maar wij hebben daar niks van gemerkt.

Dit was vanmorgen om half tien. Alles stond klaar, het wachten was op de mensen.