En dan was het zover. De kerstmarkt op het hogendorpkwartier. Wat droog begon om half 10 met opbouwen werd al gauw miezer. En om 11 uur regen.

En dat bleef zo. Ondanks dat trotseerde een hoop mensen, gewapend met regejassen en paraplu's, de regen en kwamen gezellig langs. Dat zorgde ervoor dat het toch heel gezellig was. Een gevalletje gedeelde smart. In de loop van de middag werd de regen meer, de wind harder, er kwamen minder mensen, onze tenen kouder,de spullen vochtiger. Dus om kwart voor 3 begonnen we langzaam maar zeker met opruimen. En om vier uur stond ik onder een heerlijke hete douche. 

 

Vanmorgen schijnt de zon heerlijk en is het droog. Hmmm, 🤷‍♀️.

Nu maar hopen dat we komende zaterdag in het centrum lekker droog weer hebben met als het eraf kan ook een zonnetje.

 

Ondanks het beroerde weer hebben we een leuke dag gehad. We hebben er met elkaar een feestje van gemaakt.

 

 

                                       <--------->

En dan gisteren de kerstmarkt in het centrum. Wat een verschil met vorige week. Op een beetje miezer na heel de dag droog. En het was heerlijk druk. Dat maakt het dat de dag voorbij vloog. Het was heel leuk om veel bekende te zien. En ook dat mensen blij waren mij weer te hebben gevonden en zo blij zijn met hun aankoop van de vorige jaren. Ook dit jaar gingen ze weer met iets warms en leuks naar huis.


Om 17.00 uur was het feest afgelopen. Spullen weer ingepakt, naar huis. Thuis alles even weer uit- en opgehangen. Was toch wel een beetje vochtig geworden. En onze directe buur was een BBQ keet met daar ook de luchten van.


We kunnen terugkijken naar een geslaagde dag.

Joyce met www.dingedot.nl 

Evertdina met www.fantasticsocks.nl 

En onze steun en toeverlaat mijn zus Gea.