Seed Beats-armbanden

 

Seed Beats-armbanden zijn armbanden die gemaakt zijn met kralen. De armbanden die je op de foto ziet zijn gemaakt met een weefgetouw. Op zo'n manier kan je er patroontjes inweven.

Het idee om deze armbanden te maken ontstond doordat ik in april weer op een markt staat. Om dan daar te staan met mutsen en wanten leek mij geen goed idee. Ik ga er dan toch echt vanuit dat we dan geen winterse buien meer hebben. Natuurlijk sta ik daar met mijn sokken maar iets zomers leek mij ook een leuk idee.

Met dit idee ging ik aan de slag en stapte ik in de wereld van sieraden maken. Dat werd een tijd van uitzoeken, uitvinden en uitproberen want er is veel mogelijk maar ook heel veel bagger te koop. Met dit uitzoeken kwam ook de perfectie om de hoek kijken. Ik stoor mij enorm als de kralen niet even groot zijn of dat de draad rafelt waar je bij staat.

We zijn nu alweer maanden verder en heb ik daar mijn draai in gevonden. Ook hiermee heb ik een antistresswerkje gevonden. 

De armbanden worden gemaakt met eersteklas kralen en garen. De sluiting wordt aangepast aan de kleuren van de armband en/of de sluiting. Als kers op de taart een leuk bedeltje aan de sluiting.

Leuk om zelf te dragen maar ook om cadeau te doen.

De armbanden kosten vanaf €4,50 + verzendkosten.